01/11

Свързани новини

27.04.2021 15:04

H.E.R., Оливия Колман и Анджела Басет с Chopard на Оскарите

Видян 1502 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 
 Възхитен от своите етични и съвременни творения, които подобряват естествената красота на жената, Chopard е свикнал с светкавиците на фотографите на червения килим. От филмовия фестивал в Кан, с който Chopard е официален партньор от 1998 г., до наградите Сезар, BAFTA’s, Golden Globes, Oscars и Emmys, все по-голям брой легендарни звезди и обещаващи млади таланти се доверяват на Chopard, за да заблестят.


 


Победителят за най-добра оригинална песен за Fight for You от филма Judas and the Black Messiah, певицата Н.Е.R.  блестеше в диамантени обеци от Haute Joaillerie Collection с два овални диаманта 2,01 карата и диаманти, поставени в 18-каратово бяло злато. Тя носеше и пръстен от Haute Joaillerie Collection с 3,93-каратов кръгъл сапфир, 13,99 карата диаманти и 6,91-карата сини сапфири, изработен от 18-каратово бяло злато.  На ръцете й светеха още три пръстена - единият от колекцията Haute Joaillerie и два от L’Heure du Diamant Collection - също от злато и диаманти.


 


 


Номинирана за най-добра поддържаща актриса за ролята си в Бащата, актрисата Оливия Колман искри в обеци от 6.52-каратови диаманти с крушовидна форма и брилянтно изрязани диаманти, поставени в бяло злато от 18k, и пръстен в етично 18k бяло злато комплект с 1,32-карата диаманти с крушовидна форма и брилянтно изрязване, и двата от Precious Lace Collection.


 


Актрисата Анджела Басет носеше обеци с 28,19-карата рубини и 9,54-карата диаманти, поставени в 18k бяло злато, гривна с 14,04-карата диаманти от Ашока, изрязани в платина, пръстен с  розов турмалин с овална форма, 2 диаманта с полумесец, поставени в платина, всички от Haute Joaillerie Collection, и пръстен с 3,31-каратов брилянтен диамант, заобиколен от  диаманти, поставени в бяло злато от Magical Setting Collection.



  




 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и