Свързани новини

02.03.2021 14:58

Чуждестранна инвазия в MasterChef

Видян 1513 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Чужденци, влюбени в България, ще се опитат да си извоюват място в „MasterChef“. Пред авторитетното жури те ще представят вълнуващи ястия, въплъщаващи кулинарната традиция на родните им страни. Дали уменията им в кухнята ще се окажат достатъчни, за да влязат в оспорваното състезание за 100 000 лева, зрителите ще видят на 2 март от 21.00 часа по bTV.


Освен талантливи участници от далечни дестинации, на кастинга ще се борят българи, прекарали част от живота си в чужбина. Пред Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу те ще представят специфични вкусове и техники, усвоени зад граница.


Многодетни майки, които всеки ден се доказват пред най-взискателните дегустатори - техните


деца, също ще се постараят да прескочат високата летва на „MasterChef“. Към бялата престилка, която е билет за състезанието, ще се устремят и хоби-готвачи с мисия. Някои от тях се опитват да променят живота на околните, други - да обърнат на 180 градуса собствената си съдба.


През този сезон кастингът за „MasterChef“ е под формата на директни битки между кандидатите за славата, които са групирани в различни кулинарни категории. Сред главните герои в предстоящите сблъсъци ще бъде семпъл, често подценяван продукт от животински произход, който обаче неведнъж се е оказвал препъникамък по пътя към кулинарния Олимп. Различните видове риба също ще тестват подготовката и уменията на участниците. Голямото предизвикателство ще бъде да запазят и подчертаят вкуса на морските дарове, а не да го променят.


По традиция журито ще очаква както бързина, техника и прецизност, така и смели интерпретации на познати ястия. Във всяка чиния Chef Андре Токев ще търси баланс, Chef Петър Михалчев - богатство от вкусове, а Chef Роу - драма за небцето, но и тримата няма да останат безразлични пред страстта и въображението в кухнята.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.