Свързани новини

02.03.2021 13:41

Бритни Спиърс донесе победа на Рафи във втория лайв на Като две капки вода

Видян 1514 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Победителят от първи сезон Рафи спечели втория лайв на „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars. На сцената изпълнителят разкри, че горещата хореография на Бритни Спиърс е постигната с денонощни тренировки у дома заедно с приятелката му. Журито беше единодушно, че изпълнителят за пореден път е показал своя голям потенциал.
От джаза на 60-те Милица Гладнишка влезе в едно от култовите парчета на 90-те с песента No Limit на 2 Unlimited. Изпълнението й в компанията на Етиен Леви постави силен старт на втория лайв, който  отново показа неограничените възможности на хумора, музиката и артистичната изява. Специални гости в публиката бяха Елвира Георгиева, дует Ритон,  Драгомир Драганов и Ваня Щерева. Малко по-късно Поли Генова получи подкрепата на дует Ритон за имитацията на двойния образ. „Когато човек е талантлив, той е талантлив във всичко, което прави!“ беше високата оценка на Катя и Здравко, които респектираха и вдъхновиха Поли Генова. С огромни подплънки Къци се преобрази в Ицо Хазарта от рап парчето „Гладен“, а сцената се превърна в истинско угощение. В образа на Дейвид Лий от Van Halen, Софи Маринова предизвика усмивки и противоречиви оценки сред журито.  Певицата призна, че най-голямото й желание е било да получи одобението именно от рок мастъра – Фънки. Образът на Шърли Беси за първи път получи свое място на сцената на шоуто, а за неговото автентично представяне се погрижи Фики.  
Минути преди да излезе на сцената, Михаела Маринова сподели, че макар  образът на Веселин Маринов да е много далечен от нея, това, което ги сближава е позитивното излъчване. То се оказа и ключът към изпълнението й.  „Изключително обвързан съм със семейството на Елвира и доктор Георгиев – той промени живота ми!“, сподели през сълзи развълнуваният AZIS, който влезе в ролята на сексапилната певица.
Следващият път AZIS ще влезе в образ от бандата New Kids On The Block, а Къци ще се срещне с нова провокация в лицето на Майли Сайръс. Поли Генова ще бъде DARA, а Милица – Гюрга Пинджурова. Бутонът изненада Софи Маринова с Нети, а Фики ще затанцува туист с Чъби Чeкър. На Михаела Маринова се падна триото на Ники Минаж, Ариана Гранде и Джеси Джей, а победителят за вечерта Рафи получи Еръл Браун от Hot Chocolate.
Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.   


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни