Свързани новини

25.02.2021 11:04

Тази сутрин посреща 1-ви март в нов формат и с нов начален час

Видян 1693 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 1-ви март сутрешният блок на bTV ще започва по-рано - точно в 6:00 ч., като по този начин ще предложи на зрителите „силата да знаят първи“ с още един астрономически час висококачествено журналистическо съдържание и новите водещи – Златимир Йочев и Биляна Гавазова. Екипът на „Тази сутрин“ ще изненада най-ранобудните пред екраните с допълнителни рубрики, актуална информация за предстоящи събития и акценти, останали встрани от основния новинарски поток. В минутите до 7:00 ч. на фокус ще бъдат и авторските снимки, видеа и сигнали на потребителите от онлайн платформата на bTV „Аз, репортерът“.


Обективни репортажи, силни разследвания, ексклузивни кадри и живи връзки от всички точки на България и света ще бъдат предавани вече в четири емисии новини на всеки кръгъл час с водещи Виктория Готева и Денислав Борисов, които ще се редуват. Всичко най-важно от деня ще влиза в домовете на зрителите директно чрез трите мултифункционални сета на 360-градусовото студио на bTV – сега с още повече технологични възможности и простор за експертни коментари, анализи и оживени дискусии.


„Тази сутрин“ ще бъде една от основните платформи за обективно и изчерпателно отразяване на предизборната кампания. Екипът подготвя специални проекти и сегменти в рамките на тематичното съдържание на bTV „Новият парламент“, част от които ще води лично директорът „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group Антон Хекимян.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и