Свързани новини

08.02.2021 13:30

Соня Йончева с премиера на нов албум

Видян 1934 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Радвам се да обявя новия си албум за Sony Classical Rebirth, записан с Леонардо Гарсия  Аларкон и Cappella Mediterranea!  С този проект, който обмислям от около десет години, искаме да подчертаем непреходния звук на музиката, изграждайки мост между минало и настояще.  Свързвайки света на  Монтеверди със света на българската народна музика, испанските хакари с английските мадригали, ние искаме да покажем колко глобален може да бъде звукът на тази музика, дори ако по това време хората не са могли да общуват както ние.  Това е апел към прераждане, към обединение за обновлението, от което нашият свят и култура отчаяно се нуждаят в този момент“, сподели Соня Йончева със почитателите си от цял свят. Заради пандемията певицата ще отбележи с шампанско и най-близкитe  в Швейцария появата на новия си албум.
От 12 март Rebirth е по музикалните магазини и стрийминг платформите в цял свят. В албума наред с класическия репертоар има две песни – българската „Заблеяло ми агънце“ и „Като ангел минаващ през моята стая“ от репертоара на АББА, за която световноизвестното  българско сопрано получава благословията на Бени Андершон от шведската група.
Дали Соня Йончева ще изпълни двете песни на концерта с Пласидо Доминго пред катедралния храм „Свети Александър Невски“ на 31 август в София, още не е известно. Репертоарът ще бъде официално обявен до месец.
Йончева и Доминго ще излязат на сцената в 20 часа заедно със Софийската филхармония


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог