Свързани новини

27.01.2021 14:21

Никол Станкулова към Гала: Вие сте преживяла Аушвиц

Видян 4342 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всеки мъж е добре запознат с едно от златните правила за спокоен живот, гласящо, че ако не иска да си навлече излишни проблеми на главата, разрушавайки мира в душата си, то в никакъв случай не бива да пита една жена за нейните години... А още по-фатална грешка би било, ако след евентуалния отказ продължи да упорства, като накрая реши сам да разбули мистерията, хвърляйки предположения за числа, по-големи от реалното.


Дори да оставим шегата настрана, факт е, че доброто възпитание превръща възрастта на дамите в забранена територия, в която не бива да се навлиза, най-малкото от уважение. Намеците по тази тема също не са приемливи, защото, макар и несъзнателно, човек е в състояние не просто да засегне събеседничката си, но и да накърни нейното достойнство...


Точно както Никол Станкулова без да иска стори с Гала, при това по националния ефир. Красивата синоптичка неволно доказа правотата на народната поговорка "Три пъти мери, един път режи", напомняща на хората, че трябва добре да подбират думите си, преди да ги изрекат.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 27.01.2021 14:47

    Не мога да разбера тези ,които дават трибуна на подобни невежи особи.По-прости ли са от тях или им отмъщават,като излагат на показ елементарните им познания в абсолютно всички области на живота.Дали някаква красота,дефинирана от приятелски кръгове,е достатъчно основание да се натрапват някакви произволни коментари за събития,от които коментиращите нямат ни най-малка представа и подготовка?Не гледам подобни предавания,но протестирам,че ги има.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и