Свързани новини

20.01.2021 14:31

БГ киномаратон продължава с любими филми

Видян 3275 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българската национална телевизия винаги е била дом на българското кино. И този уикенд (23-ти и 24-ти януари) е подготвила програма, в която ще излъчи любими на поколения и превърнали се в емблематични български филми. За втори пореден уикенд, каналът за образование и култура на обществената телевизия, БНТ 2, предлага на зрителите селекция от най-добрите български игрални филми от поредиците любими детски филми, любими комедии, Златните рози на българското кино, любими сериали и Топ 10 на българското игрално кино. Най-приятният маратон, в който всеки участник е победител, продължава на 23-ти и 24-ти януари с „БГ киномаратон по БНТ 2“ и обещава отново да се превърне в едно голямо удоволствие, за цялото семейство.


    За доброто начало на почивните дни програмата започва с любими детски филми. В събота от 9:10 ч. ще станете свидетели какво огромно количество снимки, може да се направи с един лентов фотоапарат във филма „С деца на море“. Следват невероятните приключения на „Чоко и жабока Бого“, а от 10:40 ч. последвайте „Госпожа Динозавър“ до място, където животни, птици и хора летят заедно.


 В неделя от 10:30 ч.  зрителите ще проследят патилата на малкия Митко-Миташки от филма „Куче в чекмедже“, който неочаквано се сдобива с куче. Любимите български комедии ще ви заредят с усмивки и добро настроение в събота с новината за една малка рибка, която ще се превърне в истински „Кит“ в 12:30 ч., а студените зимни дни, може да споделите по съседски с героите на култовия филм „Топло“ от 13:50 ч.


 В неделя екипът на БНТ е подготвил нова порция смях с недоразуменията във „Вилна зона“ от 12:30 ч., неразбирателствата в брака с „Разводи, разводи“ от 13:45 ч. и трагичните инциденти, съпровождащи кастинга за филм в „Ерудитъ“ от 15:00 ч. Във взривоопасни времена не всичко е цветя и рози, но винаги има надежда, че когато се намеси любовта, красотата може да спаси света. В събота, Златните рози на българското кино от 15:20 ч. ще ви поднесат първа и втора част на „Иван Кондарев“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни