Свързани новини

11.01.2021 15:51

Камала Харис се разсърди на Vogue заради грешна корица

Видян 2647 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Избраната за вицепрезидент на САЩ Камала Харис, която изгря на корицата на февруарското издание на списание Vogue e разочарована от издателите. От екипа й съобщават за проблем - снимката не е тази, за която двете страни са се договорили.

Вместо договорения кадър, на който бъдещата вицепрезидентка на САЩ позира в светлосин костюм на Майкъл Корс (снимката вляво), за печатното издание е избрана снимка на първата афроамериканка, избрана за вицепрезидент на САЩ, в по-всекидневен стил - черни джинси, кафяво сако и черни кецове Конвърс, каквито Харис понякога носеше по време на предизборната кампания.

От екипа на Камала Харис не са знаели, че снимката за корицата е сменена, докато кадрите не бяха пуснати онлайн късно вечерта в събота, твърди източник, запознат с преговорите как Харис ще бъде представена в списанието. От офиса на Харис отказаха коментар и източникът говори анонимно. От Вог в неделя не отговориха на запитванията по имейл.

Харис, която е от ямайски и индийски произход, позира в светлосиния костюм на златист фон, а в екипа с джинсите и кецовете - на розов и зелен фон - това били цветовете на сестринството от колежа й Алфа Капа Алфа. Последните кадри трябвало да са илюстрация на статията за нея.

Вог публикува и двете снимки онлайн в социалните мрежи. Източникът, запознат с преговорите, каза, че екипът на Харис изразил разочарованието си от решението на списанието да избере снимката по кецовете на корицата.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Тихомир Томов 11.01.2021 18:37

    Трудно чрез облекло се постига физическа красота ........

  • 003 Anonimen 11.01.2021 18:21

    Китайците им се смеят и с гъзъ си!

  • 002 Anonimen 11.01.2021 18:19

    Голем фотошоп са ѝ праснали на блондираната мангалка.Като за президент.Сашките хептен изтрещяха.Не че има значение кой/коя ще е президент за задкулисието, ама поне некъв имидж да има, бе пийпъл!

  • 001 Държавният преврат в САЩ приключи 11.01.2021 16:12

    Държавният преврат в САЩ приключи Александър Роджърс https://pogled.info/svetoven/amerika/darzhavniyat-prevrat-v-sasht-priklyuchi.124695

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали