Свързани новини

11.01.2021 09:51

Бакалова с приза на US критиците за поддържаща роля

Видян 2210 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Българката Мария Бакалова спечели приза на US критиците за поддържаща роля за Борат Последващ кинофилм, съобщава variety.com. Припомняме, че според  Los Angeles Times Бакалова, която изигра дъщерята на главния герой, е сред скритите фаворите за Оскар .

Номадланд на Клоуи Жао оглави тазгодишните награди на Националното общество на филмовите критици, печелейки в четири категории. Филмът спечели наградата за най-добрата картина и най-добра кинематография, докато Жао бе наградена за най-добър режисьор, а звездата Франсис Макдорманд беше обявена за най-добра актриса.

Делрой Линдо спечели титлата за най-добър актьор за ролята си в Петима от една кръв (Da 5 Bloods) на Спайк Лий. Превъплащението на Делрой Линдо във военен ветеран получава похвалите на критиците през цялата година.

И докато Черното дъно на Ма Рейни не успя да оглави никоя от актьорските категории, той се оказа близо до победа в категориите за най-добра актриса, най-добър актьор и най-добър поддържащ актьор. Боуземан, който беше подгласник за най-добър актьор поради изпълнението си във филма, воден от Виола Дейвис, също се доближи до спечелването на титлата за най-добър поддържащ актьор за Петима от една кръв. Той стана трети в категорията.



Документалният филм Колектив на румънеца Александър Нанау за унищожителния пожар през 2015 г. в нощен клуб в Букурещ, при който загинаха десетки хора, бе удостоен с наградата за най-добър чуждестранен филм.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали