Свързани новини

18.12.2020 10:50

Лолова, Минчев, Софи и 100 кила за ЧНГ по БНТ

Видян 2034 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За първи път от години БНТ няма да организира празничен концерт за посрещането на Нова година в центъра на София. Затова пък вече е подготвена специална коледна и новогодишна програма с цяло съзвездие от любими певци и артисти, съобщиха от обществената телевизия. Сред тях са Веселин Маринов, 100 кила, Нелина, Софи Маринова, Тони Стораро Орлин Горанов, Илия Луков, че дори и Евгени Минчев, наречен в съобщението до медиите: „най-популярния български лорд“.

    „Настроението ще е толкова голямо и силно, че направо ще „пощръклеем“!“, гордо посочват от обществената медия.

На Рождество Христово Българската национална телевизия ще излъчи специална музикална програма „ХВАЛИТЕ ГОСПОДА - шедьоври на православната музика“, която беше заснета за Коледа. В духа и светостта на празника ще звучат изящните изпълнения на едни от най-добрите вокали на България – камерен ансамбъл „Св. Йоан Кукузел – Ангелогласният“ с диригент Кристиан Попов; хор на Националния фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ с диригент проф. Елена Кутева; хор „Ваня Монева“ с диригент Ваня Монева.

В духа на станалата вече дългогодишна традиция и този път Българската национална телевизия създаде нова, незабравима, забавна и с много настроение новогодишна шоупрограма, посочват още от обществената медия.

На 31 декември 2020 г. от 20:30 по БНТ 1 ще започне „НОВОГОДИШНА ЩРЪКЛИЦА“. В главните роли ще видите звездните комедийни актьори: Татяна Лолова, Любо Нейков, Албена Михова, Филип Аврамов, Мая Бежанска, Виктор Калев и други.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!