01/02

Свързани новини

16.12.2020 16:22

Министър кълне сериала The Crown в UK парламента

Видян 3809 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Министърът, отговарящ за комуникациите във Великобритания направи вчера безпрецедентно нещо - изнесе политическа реч срещу .... телевизионен сериал. Става дума за поредицата The Crown на Netfliх, а учудващото е, че тя вече е в края на своя 4-ти сезон. Проблемът на правителството е, че в него централната роля е на враг номер 1 на британската корона - принцеса Даяна. Коледният десети епизод завършва с коледно парти в провинциалната кралска резиденция Сандрингам, която се води "частен дом на Нейно Величество", наследен от баща й крал Джордж Шести. Докато всички се веселят Даяна самотна плаче в стаята си. При нея се качва съпругът на кралицата - принц Филип и отправя към нея недвусмислената заплаха, че ако продължава с това поведение, няма да й се случи нищо добро в бъдеще. Звучи като закана, завършила с мистериозната катастрофа, отнела на живота на принцесата в парижки тунел, забавила се цял час линейка от намиращата се на 5 минути с кола болница в лятната пуста нощ без никакво движение по улиците на френската столица. По това време Даяна вече се е нанесла с приятеля си Доди ал Файед в последния дом на отказалия се от престола британски крал, отстъпил го на брат си - бащата на Елизабет Втора, за да се отдаде на любовта си с американката мисис Симпсън.


 


 


Правителството и кралското семейство се опитват да сплашат създателите на сериала с над 150 000 000 долара бюджет, защото в Петия и Шестия сезон на поредицата - всяка година от 2016 г. върви по една нейна част, тепърва ще се стигне до събитията около смъртта на Ди, а преди това около развода й с принц Чарлз и изнасянето на тайните от кухнята на двореца, което тя осъществи преди и след развода им. Ще се нищи също голямата й любов с пакистански лекар и последната - с Доди.

И най-вече за безчовечното отнашение на кралското семейство и лично на кралицата - Короната, след смъртта на Даяна, заради което се налага тогавашният премиер Блеър да окаже безпрецедентен натиск върху тях да покажат поне


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се