Свързани новини

09.11.2020 13:50

Карбовски ще съди Мегз за клевета

Видян 3243 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 
"Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам. Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверен, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда (б.р. Мекс има една за измами) може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това какво  ще кажат хората, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва", заяви тв водещ Мартин Карбовски.


През уикенда дизайнерката Мегз отправи тежки сексуални обвинения към него. Тя сподели пост, в който твърди, че журналистът е искал да бъде интимен с нея, за да продължи да ѝ предоставя екранно време в предаването му Втори план по бТВ. Часове по-късно Миглена Каканашева обяви в социалните мрежи, че ще се опита да създаде движението #MeToo и в България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Илия 10.11.2020 16:39

    Това е нагледен пример каква е силата на не контролираните медии - могат да те сдъвчат и смачкат. Пък ти върви да доказваш, че нямаш сестра!

  • 002 Anonimen 09.11.2020 15:52

    Карбовски, като пишеш срещу Бойко, това те очаква - и май е само началото...

  • 001 Anonimen 09.11.2020 14:48

    Не само съд, а и една солена глоба. Тази проста и нагла комплексарка и без това е осъждана за кражба кола и невнасяне на ДДС в големи р-ри, така че ще е за пореден път.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.