Свързани новини

24.10.2020 18:00

Борат: Мария Бакалова заслужава Оскар

Видян 4210 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Саша Барон Коен иска зрителите сами да видят поведението на Руди Джулиани, когато гледат „Борат: Следващият кино филм“, новата продукция на шегаджията за расизма, републиканците и пандемията, в който е заплетен и личния адвокат на „премиера Макдоналд Тръмп“ (както героят му нарича президента Тръмп), съобщи „Лос Анджелис Таймс“.


76-годишният бивш кмет на Ню Йорк се появява в противоречивата сцена с българската актриса Мария Бакалова -  в ролята на дъщерята на Борат (Барон Коен) - във филмовото продължение, което от вчера е в Amazon Prime Video. Бакалова се представя като флиртуваща 15-годишни репортерка от консервативна медия, интервюираща Джулиани относно реакцията на президента на COVID-19, след което двамата се преместват в спалнята на хотелския ѝ апартамент - и там се вижда как той бърка в панталоните си.


Точно когато бившият кмет на Ню Йорк е заснет в - както смятат мнозина, неподходяща ситуация - в стаята нахлува персонажът на Барон Коен, за да прекрати интервюто. „Ако адвокатът на президента смята това, което правеше там, за подходящо поведение, тогава бог знае какво е правил с други журналистки по хотелските стаи“, каза Барон Коен в петък в „Добро утро Америка“.  


"Призовавам всички да гледат филма - добави британският комик.  - Той направи, каквото направи. Преценете сами... За нас беше доста ясно."


В по-рано тази седмица Джулиани нарече сцената „поръчкова работа“ за отвличане на вниманието от предстоящите президентски избори след десет дни, като продължи да настоя в Туитър, че си е прибирал ризата в панталона след свалянето на звукозаписното оборудване за интервюто.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне