Свързани новини

16.10.2020 10:10

Топ-кулинари разкриват китайска мистерия

Видян 1088 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Премиерното участие на китайския еликсир на едно от най-очакваните събития на открито ще събере на едно място почитателите на умами вкуса.
Третото издание на Бакхус Fish Fest ще се проведе на 17-и и18-и октомври на пазара Ситняково в София от 10.00 до 22.00 часа. За първи път Маутай, България ще представи нови коктейли в комбинация от вкусни азиатски изкушения. Шеф Димо Димов ще разкрие някои от тайните в комбинирането на напитки и храни, вдъхновени от екзотичното байджу в съботния ден между 14.00 и 16.00 часа. Той е познат на почитателите на изисканата кухня. Шеф Димов надгражда кулинарните си умения в редица страни по цял свят.


В Страсбург той работи в един от най-известните ресторанти - “Crocodile”, който тогава е удостоен с две звезди „Мишлен“. Преди броени дни от представителството на Маутай за България обявиха предизвикателство към всеки осмелил се да опита най-мистериозната напитка в света. Личен урок по приготвяне на коктейли в Маутай център на бул. Витоша 164, бутилка Маутай или порцеланова ваза в духа на Китай са част от наградите. Поканата е отправена към всички, които посетят и Маутай щанда в рамките на Бакхус Fish fest на 17.10 и 18.10. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 19.10 и обявени в социалните мрежи. Подробностите са на страницата на Маутай във ФБ: https://www.facebook.com/Moutai.Bulgaria



Огнената напитка на дипломацията Маутай е символ на качество и престиж в Китай и се разпространява в над 100 страни по света, а от скоро вече и в България. Високо-градусовият алкохол се произвежда от сорго – вид житна култура, която издържа на засушавания и горещини, може да се отглежда в бедни почви и не съдържа глутен. Маутай е продукт превърнал се в национален символ за Китай и е най-известната марка байджу. Течният огън е резултат от традиционно производство с вековни традиции. Специалистите откриват над 1 200 аромата. В края на 2019-а година, на едно от последните събития на закрито бе представени и най-големият Маутай център на Балканите на бул. Витоша 164, където освен Moutai Prince, Moutai Yingbin, и перлата в короната Kweichow Moutai всеки може да опита най-мистериозната напитка в света и да избере специално селектирани изящни занаятчийски продукти с високо качество, ръчна изработка.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева