Свързани новини

15.10.2020 13:49

Драматични обрати в Пази се от живите мъртви

Видян 2115 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Пази се от живите мъртви, Сезон 6 продължава всеки понеделник в 23.00 ч. по AMC, а последния епизод е на 23-ти ноември, 23.00 ч. Сезон 6 на "Пази се от живите мъртви" следва драматичните събития от сезон 5 и ще бъде посветен на семейството и на усилията на героите да запазят своята общност. Фокусът на сезон 6 ще се премести върху главните герои чрез подход, при който структурата на разказа ще носи усещането за отделни кратки истории през първата половина на сезона. Тези истории ще бъдат показани от гледната точка на всеки отделен герой. Алиша, Ал, Дуайт, Джон Дори, Джун, Странд и останалите – в сезон 6 на "Пази се от живите мъртви" всички те ще получат своите минифилми. Разбира се, ще има и по-обширна обединяваща история, но нейната структура ще бъде различна от предишните. И през цялата  първа половина на сезона ще преминава големият въпрос - кой ще оцелее в тези трудни времена? Изпълнителни продуценти на сезон 6 на „Пази се от живите мъртви“ са Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чемблис и Иън Голдбърг, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро и Дейвид Алпърт.


Сериалът е продуциран от AMC Studios. През ноември AMC продължава да представя номинирани и отличавани с награди филми в тематичния си цикъл „Филм на седмицата“ – всяка петъчна вечер. Филмът на Кевин Костнър „Танцуващият с вълци“ (САЩ, 1990) гледайте на 6-ти ноември в 20.05 ч. Продукцията е със 7 награди и 5 номинации „Оскар“ 1991 г., 3 награди и 3 номинации „Златен глобус“ 1991 г., 9 номинации от Британската академия 1992 г. и много други отличия. Филмът е създаден по едноименния дебютен роман (1988 г.) на американския писател Майкъл Блейк, който е и сценарист на филма. Освен продуцент и режисьор Кевин Костнър е изпълнител и на главната роля, а сред останалите актьори са Мери Макдонъл, Грейм Грийн, Флойд Уестърман, Родни Грант, Майкъл Спиърс и Том Евърет. 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец