Свързани новини

23.09.2020 13:09

Известният влогър Nikicha 1 става тв водещ

Видян 1090 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Никола Димитров или по-известен в своите среди като Nikicha 1 е новият водещ на предаването за дигитална култура „Натисни F 1“ по БНТ 2.  Всеки делничен ден от 17:00 и повторение от 00:30 часа Nikicha 1 ще представя кратки телевизионни уроци за работа с дигиталните технологии.  За трети пореден сезон „Натисни F1“ предлага на зрителите решения на често срещани проблеми от ежедневието при работа с компютъра, смартфона и други технологии. С помощта на експертите зрителите могат бързо и достъпно да подобрят дигиталните си умения.


„Приех да водя „Натисни F1” по БНТ 2, защото съм човек на дигиталните технологии и всичко, свързано с тях ми е познато и интересно. Постигнах добри резултати като влогър и инфлуенсър и продължавам да се развивам. Исках да опитам нещо ново, защото по характер съм състезател – плуването ме научи на това,” – казва Никола Димитров, по-познат като Nikicha 1. Сред темите, които популярният влогър ще разработи за зрителите са:  как да защитим личните си данни в Интернет – настройки на социалните мрежи и приложения на мобилен телефон и компютър; как да използваме дигитални карти и как да си правим маршрути при пътувания в страната или чужбина; как да резервираме самолетни билети през смартфона; какви пароли да избираме, за да сме сигурни, че няма да бъдат „разбити” от хакери и какво да направим, ако сме забравили паролите си; как да си плащаме сметките онлайн - през телефона или от компютър;  как да направим филм за последното си пътуване или фотоколаж; как да пазаруваме с кредитна карта в „мрежата” и как да се предпазим преди покупка; как да си направим сайт или презентация; как да защитим компютъра и телефона си, ако използваме онлайн банкиране  и др.  „Натисни F1” дава решения за справяне с тези проблеми, образова и „превежда“ сложния дигитален език. В предаването се представят само безплатни програми за работа с компютър и безплатни приложения, с цел да избегнем рекламата на конкретни софтуерни продукти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей