Свързани новини

16.09.2020 09:31

Ето го Навални живнал: фото на деня

Видян 1400 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Ето го Навални живнал: фото на деня



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 nДо боклуците от безвремието в Булгаристан 16.09.2020 10:13

    А ето къде бил ключа от палатката !!! Така е, защото само на запад, слепи проглеждат и сакати прохождат, прокажени са очиствани и глухи започват да чуват, мъртви се възкресяват !!!

  • 003 Anonimen 16.09.2020 10:11

    На колко хора е лидер пияницата НаХални? И да спре да се напива така тежко, че следващия път няма да му се размине!!!

  • 002 Anonimen 16.09.2020 10:11

    Свръх секретната отрова ‚Новичок“, която всички западни лаборатории идентифицират, и от която никой не умира !!! А хиляди мармоти увиват нещо ... те си знаят какво !!!

  • 001 Anonimen 16.09.2020 10:10

    А защо не иска в Лондон, при най-свободните хора ? Хронология: Навалин пикчърс, представя-"Ще ме гледате всеки ден"362 епизод 14 август Навални с компания пристига в Новосибирск /въпреки, че е следствен и има забрана да напуска Москва/. Работната среща свършва с вечеринка с "нискокалорични" напитки в ресторант Парк Ин Бай Радисън. 15 август "Командировката" съвпада с рождения ден на една от "сътрудничките" му, който се отбелязва подобаващо в бар Бирман в DoubleTree by Hilton. 16 август Компанията се връща обратно в Радисън, където пиенето продължава. 17 август Цялата компания се отправя с коли към град Томск и отсяда в хотел Xander, където запоят продължава. 18 август Навални с компанията "почиват" в хотела. Държат се толкова шумно, че персоналът им прави на няколко пъти забележки, след което те продължават веселбата по стаите. 19 август Навални и компанията му, която включва Кира Ярмыш, Иля Похомов, Ксения Фадеева и още двама местни активисти решили да се преместят от хотела в друга квартира. След 5 часа запой Пахомов е заснет от улична камера как отива до близкия супермаркет и се връща с няколко бутилки алкохол. По същото време останалите от групата поръчват по телефона суши от близък ресторант. След изпития алкохол всички решават да отидат на баня в съседното село Кафтанчиково, където изпробвали местния самогон. 20 август Навални лети за Москва. В самолета му става лошо. Самолета екстрено каца в Омск в 8,40 ч. В 9,10 лекарите от спешна помощ пристъпват към реанимация, а в 10,05 е хоспитализиран. Вечерта в болницата го посещава съпругата му Юлия и предлага да го заведе на лечение в Германия. 21 август Самолет с немски лекари каца в Омск. Установяват, че пациента има подобрение и решават да го вземат в Германия. И оттук започва голямото плюене: "отровители", "кървав режим", "лично Путин", лично канцлера на Германия обвинява Путин за отравянето.. Явно, Новичокът има и странични ефекти, които водят до пристрастяване. Както на ползвалите го, така и на всички който си вадят хляба покрай Новичока, Идиоти !!! А НаХални, ясно защо иска да се прибере час по-скоро в Русия, защото тя единствена може да го опази от спонсорите му !!! На снимката защо я няма Марчето Певчих ?!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и