Свързани новини

02.09.2020 12:09

Сериалът Ние сме каквито сме с премиера

Видян 1162 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Номинираният за Оскар Лука Гуаданино привнася своя уникален кинематографичен стил за първи път в света на сериалите с „Ние сме каквито сме“. Първият от общо осемте епизода е с премиера на 15 септември в HBO GO и от 22:00 часа по HBO. Историята за две американски деца, живеещи във военна база в Италия, изследва приятелството, първата любов и осъзнаването на идентичността и потапя публиката в бурните вълнения и терзания да бъдеш тийнейджър - история, която може да се случи навсякъде по света.


Лука Гуаданино е режисьор, сценарист и продуцент, известен със своя визуално притеглящ стил и въздействащите си психологически портрети. Името му е световно познато с номинираните за Оскар, Златен глобус и BAFTA „Аз съм любовта“ и „Голямото плискане“, 2015, както и номинираният за Оскар и BAFTA боксофис хит от 2017 -„Призови ме с твоето име“ и мистичния „Суспирия“ от 2018.


Актьорският състав в „Ние сме каквито сме“ включва: Клои Севини, Джак Дилън Грейзър (То, Шазам), Алис Брага (Аз съм легенда), Франческа Скорсезе (От другата страна), рапъра КидКъди (Западен свят), както и Джордан Кристин Сиймон, която прави дебют.


Джак Дилън Грейзър е Фрейзър – срамежливо и интровертночетиринадесетгодишно момче, което идва от Ню Йорк във военната база във Вѐнето заедно с майките си Сара (КлоиСевини) и Маги (Алис Брага), които служат в американската армия. Джордан Кристин Сиймон е привидно смелата и уверена Кейтлин, която от няколко години живее със семейството си вбазата и вече свободно говори италиански. В сравнение с по-големия си брат Дани, Кейтлин има по-близката връзка с баща им Ричард (Кид Къди) и не общува добре с майка си Джени.Кейтлин е спойката в група от приятели - Бритни (Франческа Скорсезе) - откровено, остроумно, сексуално търсещо момиче, веселият и добронамерен Крейг (Кори Найт) - войник вдвайсетте си години, по-малкият му брат Сам (Бен Тейлър), който е гаджето на Кейтлин и италианците Енрико Валентина.


Сериалът е копродукция на HBO и Sky, а изпълнителен продуцент, сценарист и режисьор е самият Лука Гуаданино. Изпълнителни продуценти са Лоренцо Миели от The Apartmentи Марио Джанани от Wildside, и двете компании на Fremantle, заедно със Small Forward и компанията на Гуаданино.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество.