Свързани новини

29.08.2020 21:24

Рая ще води с Деси и Сашо

Видян 1728 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Чаровната Рая Пеева, добре позната и от българския сериал на bTV “Скъпи наследници“, ще се присъедини към Деси Стоянова и Сашо Кадиев в ролята си на светски водещ в новия сезон на „Преди обед“ от 7 септември. Актрисата от Младежкия театър ще среща зрителите с едни от на-популярните личности у нас в техния личен преди обед - ще гостува в домовете им, ще тренира с тях в залата, ще пазаруват заедно, а когато се налага, ще гледа децата им. След залез слънце, Рая ще тръгне и на лов за любопитни истории и VIP събития.


Водещата Деси Стоянова обещава интересни срещи с „Влиятелните“ – т.нар. инфлуенсъри или хората, които имат хиляди последователи в социалните мрежи. Какво ги прави успешни, какво означават лайковете им и може ли да се забогатее онлайн са само част от въпросите, които ще намерят своя отговор. Сашо Кадиев пък става „сървайвър“ в нова екстремна поредица. Водещият ще влезе в обувките на Беър Грилс, за да покаже какво се прави при среща с мечка в гората, кое растение е ядливо и кое-отровно, как да се измъкнете от лавина и как да сигнализирате за помощ.


Екипът на „Преди обед“ ще изненада зрителите и със специален нов кухненски сет за кулинарни експерименти в студиото. Известни и неизвестни, кандидати и участници в MasterChef ще представят своите любими специалитети. Нови поредици ще бъдат посветени на човешките взаимоотношения и връзките, на българските изобретения със световно признание, както и на полезните „направи си сам“ съвети - за дома, градината, автомобила. И още - новото нормално или как COVID-19 променя ежедневието ни.


Новости има и във вече утвърдените рубрики на предаването. Костадин Филипов ще продължи да разкрива историите на емблематичните български песни в нов формат на „Разкажи ми песен“, а д-р Неделя Щонова все по-често ще излиза извън студиото, за да среща зрителите с лекарите и техните пациенти там, където се случва чудото на медицината.


Пандемията затвори границите и остави Лео Бианки по-дълго от обичайното в България, но за сметка на това корифеят на италианската кухня получи уникална възможност да изследва местните табиети и кулинарни изкушения специално за зрителите на „Преди обед“.


В минутите за кино Деян Статулов ще продължи с безпощадната си критика спрямо най-актуалните заглавия, а стилистът Антония Йорданова ще съчетава заедно с Рая Пеева стил от най-висок клас със секънд хенд облекло и ще продължава да търси акцентите в „гардероба на…“ родните знаменитости.


Репортерите на „Преди обед“ ще се включват от различни точки страната, за да показват живота в момента и да срещат всички пред малките екрани с героите на деня.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“