Свързани новини

21.08.2020 16:08

COOLt с нова водеща

Видян 1836 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Есента е сезонът на новото начало, а за едно от най-обичаните лайфстайл предавания в телевизионния ефир COOLt и на новите предизвикателства. От 12 септември токшоуто се завръща в ефира на bTV с нов бляскав сезон. Всяка събота, точно в 11 ч. новата водеща на предаването – винаги усмихнатата Натали Трифонова, ще посреща зрителите в новия му модерен дом, за ги отведе на пътешествие в света на музиката, киното, театъра и литературата и да ги информира за най-горещите новини от развлекателната индустрия. Всичко това, съчетано с новия облик, иновативната обстановка и високите технологии на интегрираното 360-градусово студио на bTV.


С излизането по майчинство на Петя Дикова и Поли Гергушева, Натали Трифонова ще добави към метеорологичните прогнози и предизвикателството да посвети част от времето си на лайфстайл тематиката и всичко, което е COOLt.


Натали е добре позната на зрителите не само като част от екипа синоптици на bTV, но и като автор на рубриката „По света с Натали Трифонова“ в предаването „Тази събота и неделя“. Тя се присъединява към телевизията през 2016 г., с опит на водеща на прогнозата за времето, лайфстайл предаване и рубрика за позитивни истории. Признава, че любопитството е било водещо в началото на професионалния ѝ път, а днес приема телевизията като свой втори дом.


Заедно с Натали Трифонова, към екипа на предаването се присъединява и продуцентката Деа Манолова. От 2019 г. журналистката е сред водещите на авторските предавания „За града“ и „Важното, казано на глас“ в ефира на bTV Radio. Има повече от 10 години опит в сферата на медиите, като е била част от водещи телевизионни и радио канали, както и от печатни издания.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови