Свързани новини

22.07.2020 11:07

Бг изба е в Топ 50 на света

Видян 2127 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Горди сме да споделим, че Винарска изба Вила Мелник бе отличена като една от Top 50 World’s Best Vineyards 2020. Заемайки 39-та позиция сред „50-те най-добри винени дестинации в света,“ Вила Мелник достойно предстaвлява България“, пише семейство Зикатанови, собственици на избата.


Престижната класация бе обявена на 13.07.2020 онлайн, на живо от Сонома Валей, Калифорния. Класацията World’s Best Vineyards се изготвя от World’s Best Vineyards Academy – общество от над 500 експерта в сферата на виното и винения туризъм от всички краища на света.

Номинациите и гласуването са тайни до самото им обявяване. Критериите са комплексни и включват цялостното туристическо преживяване – виното, лозята, винения тур и дегустация, лозарските и винарски практики и традиции, историята на бранда и хората зад него, връзката с природата, гостоприемството на екипа, репутацията на винарната.

 Сред 50-те наградени има световноизвестни имена на производители от най-популярните винени дестинации като Бордо, Напа Валей, Тоскана, Стеленбош, Нова Зеландия, Чили, Аржентина.
Присъстват и малки семейни винарни от бързо развиващи се, но все още екзотични за западните консуматори винени региони като Япония, Ливан, Индия и сега за първи път – България!

Класацията World’s Best Vineyards е продукт на William Reed – глобалният медиен конгломерат, който стои зад имена като международния винен конкурс International Wine Challenge (UK), както и редица други медии в сферата на храната, напитките и туризма.

Тазгодишното издание на класацията се осъществява с подкрепата на Sonoma County Winegrowers – асоциацията на винопроизводителите в Сонома Валей, Калифорния. На сайта на World’s Best Vineyards



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак