30.06.2020 15:06

Светльо & The Legends и Контрол с пънк-концерт на открито

Видян 1067 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Невероятните Светльо & The Legends и Контрол се качват не на виртуална, а на истинска сцена и то на открито в “Мамунарника” – в петък вечер, на 3 юли за супер концерт! Очаква ни близо 3 часов пънк-купон, в който феновете  ще чуят най-голУемите хитове на всяка от бандите. Първи на сцената ще стъпят легендарните Контрол, а след тях и другите легенди - Светльо & The Legends. Музиката ще се лее почти без прекъсване и в един момент, всички присъстващи, пеещи и свирещи - ще почувстват, че сякаш плуват “на три морета”, както се пее в най-новата песен на Светльо – “На три морета”.    Началото на концерта на 3 юли в “Маймунарника” е точно в 20:00 часа, затова музикантите най-сърдечно се обръщат към публиката с молба да дойде Овреме така, че да не се получава струпване на входа! Особено в този “извънредно-коронен” момент. Още повече, че купонът ще започва от входа – с мерене на температура на публиката и раздаване на ръкавици за еднократна употреба. Пак на входа ще се предлагат и екстри – като маски с логата на бандите и билети (ако все още има такива).    


Пуснатите в продажба билети отговарят на 50% от капацитета на клуба, според предписанията на властите, и точно толкова фенове ще бъдат допуснати на концерта. В тази връзка е добре да се знае, че близо 50% от  билетите, вече са продадени! Така, че ако сметките с процентите са ви дошли в повече – не се ослушвайте, а тичайте за билети (съветват най-учтиво двете бандите). И за финал: останалите (50 %) от все още незакупени билети, можете да намерите и закупите от системата на Eventim.bg - тук: https://bit.ly/31qMLj9. Цената им е 25 лв. за билет (на предварителна продажба) и 30 лв. в деня на концерта (на входа).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и