Свързани новини

19.06.2020 12:00

Пази се от живите мъртви по AMC през юли

Видян 1764 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



АМС продължава с маратонните нощни излъчвания на сезоните на „Пази се от живите мъртви“ всеки понеделник от 23.00 ч. и припомня на зрителите историята в сериала преди старта на новия сезон 6 по-късно тази година. След като видяхте първите три сезона през юни, сега очаквайте сезон 4 на 6-и и 13-ти юли, а сезон 5 на 20-и и 27-и юли. Сезон 4 на “Пази се от живите мъртви” представя света на Медисън Кларк (Ким Дикенс) и нейното семейство през други очи – тези на Морган Джоунс (Лени Джеймс), който влиза в историята от света на “Живите мъртви”.


Близкото минало на героите се смесва с несигурното настояще на борба и открития, по време на което те срещат нови приятели, врагове и заплахи. Те се борят един за друг, един срещу друг и срещу легион от неживи, за да изградят някакво съществувание под смазващата тежест на живота си, който се разпада. Ще има мрак и светлина, жестокост и милост; героизъм, корист и страх – всички те ще се стоварят в новата реалност на “Пази се от живите мъртви”. Героите, които започнаха пътуванията си в изолация, се сблъскаха един с друг по неочаквани начини и се озоваха на едно от последните места, на които някога са очаквали да бъдат... заедно. През втората половина на сезона те ще проучат кои са сега - като личности и като част от по-голямата група - и как ще се развиват. Те ще се окажат изправени срещу нови противници - хора, ходещи мъртви и дори самата природа. Това ще бъде пътуване, изпълнено с опасност, любов, силна мъка, загуба и в крайна сметка - надежда…В сезон 5 на „Пази се от живите мъртви“ целта на групата е ясна – да намерят всички, които са оцелели и да направят това, което е останало от света, малко по-добро място за живот. С желязно упорство Морган Джоунс (Лени Джеймс) води групата, следвайки философия, основаваща се на човеколюбие, чувство за общност и надежда. Всеки от героите вярва, че, помагайки на другите, ще може да изкупи грешките от миналото си. Но доверието не може да се спечели лесно. Мисията им да помагат на другите ще бъде поставена на крайно изпитание, когато групата се озове в неизследвана територия, където всички ще бъдат принудени не само да се изправят лице в лице с миналото си, но и със своите страхове. Само изправянето срещу тези страхове ще помогне на групата да открие напълно нов начин на живот, който ще ги промени завинаги.


През юли AMC има интересни предложения в тематичния цикъл „Филм на седмицата“. На 3-ти юли в 21.15 ч. можете да гледате лудата криминална комедия "Бели мадами" (2004) с Марлон Уейънс и Шон Уейънс. Още една криминална комедия очаквайте на 10-и юли в 21.25 ч. – "Девет ярда" (2000) с Брус Уилис, Наташа Хенстридж, Розана Аркет, Матю Пери, Кевин Полак и Харланд Уилямс. В романтичната драма на сценариста и режисьор Брандън Кемп "Любовта се случва" (2009) на 17-и юли в 21.25 ч. ще си партнират Дженифър Анистън и Арън Екхарт. Не пропускайте и да се посмеете с Джим Кери в „Ейс Вентура: Зоодетектив“ (1994) на 24-ти юли в 21.35 ч. и в „Ейс Вентура: Повикът природата“ (1994) с на 31-ви юли в 21.30 ч.   



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

риби