08.06.2020 14:26

Meia с нов хит след пандемията

Видян 1038 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тя е на само на 24 години от морския град Бургас. Занимава се с музика от много малка. “За мен музиката винаги е била голяма ми старт и слабост едновременно. Зад гърба си вече има няколко авторски парчета. Първата ми самостоятелна песен се казва "Без лимит" и е дело на Георги Киров  - D-Zasta с който работя по почти всеки мой проект до сега. Обичам всякакъв стил музика. Зодиакалният ми знак доста се отразява и в творчеството ми, като една истинска везна винаги обичам да експериментирам в музиката която правя. Авторските ми парчета са по R&B и Pop насочени, но определено имам страст към по-бавните и баладични парчета, както и  кабаретната музика в стил Молен Руж и Бурлеска.” Младата и амбициозна Мея се самопродуцира, няма компании зад гърба си.


И споделя още:“ Със сигурност мога да кажа, че е доста трудно,но не е и невъзможно. За мен всеки издаден проект ми носи много положителни емоции и ми помага да науча повече за себе си като артист. Винаги съм искала да имам по-голямо поле за изява, а защо не и към актьорската сфера. “ споделя още изпълнителката.  


Новото й парче “Парче от мен” съвсем скоро се завъртя по музикалната телевизия BG music channel, собсвеност на младия продуцент Денис Касъмов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е идеален ден да се заемете с творчески проекти


Изпълнени с вдъхновение и креативност, днес е идеален