01.06.2020 12:06

Rosalia и Travis Scott с втори взривяващ проект

Видян 1001 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Фламенко поп кралицата Rosalía представя “TKN” – нов ударен сингъл, с участието на звездния рапър и нейн близък приятел - Travis Scott. Испано-английското парче е създадено от двамата преди година, по време на студийна сесия, и миксира мелодии от Средния Изток, с ърбън бийтове и разпознаваемите вокали на Scott, който рапира и на испански. “Travis е артист, на когото се възхищавам изключително много още от началото на кариерата му и не мога да си представя по-подходящ изпълнител, с когото да се колаборирам в това парче. Чувствам, че сега е правилния момент да пусна тази песен, след толкова месеци, прекарани вкъщи, далеч от свободата и хората, които обичаме. Надявам се “TKN” да ви предаде енергия, да ви накара да танцувате и да ви зареди със сили, ако преминавате през труден период. С цялата ми любов <3! “, споделя Rosalía. Това е вторият й общ проект със Scott, след успеха на ремикса на неговия суперхит - “HIGHEST IN THE ROOM”, от албума JACKBOYS - дебютен проект, продуциран от собствения му лейбъл CACTUS JACK. През януари тази година, Rosalía запали сцената на 62-рите награди “Грами“ с изпълнения на две от най-хитовите си парчета до момента - “Malamente“ и “Juro Que”, а по-късно спечели златна статуетка за “Най-добър латино рок, ърбън или алтернативен албум на годината“ за El Mal Querer. “Изживяването по време на наградите беше наистина уау… Означаваше толкова много за мен. Цял живот гледам любимите си артисти на тази сцена и изведнъж аз се озовах на нея, изпълнявайки фламенко и танцувайки seguidilla [испански танц]. Толкова съм благодарна.


Плачех в колата на път към всяка репетиция. Не можех да повярвам, че наистина се случва“, споделя Rosalía пред сп. ELLE. Относно концепцията на албума El Mal Querer, по който работи 2 години с Pablo Díaz-Reixa, познат като El Guincho, допълва “Албумът разглежда в детайл токсичните връзки и идеята, че дори когато знаеш, че отношенията ще приключат по лош начин, продължаваш да търпиш. Чрез него исках да изследвам чувствата на притежание и ревност, [тъмната] любов“.  Броени дни преди наградите “Грами“, Rosalía отново изненада феновете с фламенко поп парчето “Juro Que” („заклевам се, че“), в което се потапя в музикалните си корени и пее за любовта на живота си, който е изтръгнат от прегръдките й и изпратен в затвора. Във видеото към песента участва известният испански актьор Omar Ayuso, познат най-вече с ролята си в хитовия сериал на Netflix – Elite. В края на март изпълнителката издаде и емоционалната испанска балада  “Dolerme”, в превод “нарани ме“, и се обърна към феновете си в социалните мрежи, за да говори за глобалната ситуация и да изкаже почит към всички, които се борят с пандемията на първа линия.


  Освен международна музикална звезда, 27-годишната Rosalía е и истинска модна икона, чийто стил е вдъхновен от испанската изпълнителка и актриса Lola Flores, фламенко танцьорката Carmen Amaya и испанския артист и музикант Camarón. През юни Rosalía ще излезе на корица на лятното издание на сп. ELLE Magazine – ELLE Women in Music, като за първи път в историята, списанието избира на корица да застане само една изпълнителка. Точно преди месец Travis Scott запали интернет и гейминг пространството със зрелищно виртуално лайв събитие пред 12,3 милиона фена на играта Fortnite, а именно с 10 минутното си концертно изпълнение - ASTRONOMICAL. По време на музикалния сет във виртуалното измерение, Travis представи и новия си суперхит “THE SCOTTS“ - колаборация с Kid Cudi. В първата седмица след релийза, парчето събра над 81 милиона стрийма и застана под #1 в класацията Billboard Hot 100, а в България в момента е #2 в Spotify Top 200, #2 в Spotify Viral 50, както и #8 в Shazam!

 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви