29.05.2020 12:15

Любовен живот с Ана Кендрик с премиера

Видян 1241 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Любовен живот“ с премиера днес на първите си три епизода в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Сериалът с Ана Кендрик вече е наличен паралелно с дебюта на новата щатска платформа на Warner Media. Действието се развива в 10 епизода от по 30 минути, като след тройната премиера, нов епизод ще бъде достъпен всеки следващ четвъртък. Анна Кендрик  („Перфектният ритъм“, „Здрач“, „Майк и Дейв си търсят гаджета“, „Лесна услуга“) влиза в ролята на Дарби. Любовната комедия проследява пътуването от първата любов до трайната любов и как хората, с които сме по пътя ни превръщат в това, което сме, когато най-накрая се озовем с някого, с когото ще останем заедно завинаги.


„Любовен живот“ е сериал за пътуването към другия и към себе си. Замислен като антология всеки от сезоните му ще има различен главен герой, а отделните епизоди разказват историята на една негова връзка. Освен Анна Кендрик в първи сезон ще видим Зоуи Чао („Къде си Бeрнадет“), Питър Вак, Саша Компер („Чудотворци“) и Лесли Манвил („Ordinary love“ с Лиам Нийсън). Любовната история от пилотния епизод е посветена на първия партньор в пътуването на Дарби, изигран от актьора Джин Ха („Тайна разработка“). Създатели на сериала са Сам Бойд, който е сценарист и режисьор на пилотния епизод, заедно с  Бриджит Бедар (награждаваният с Еми „Прозрачно“ и „Рами“). Продуциран е от Lionsgate Television и Feigco Entertainment. Кендрик също е един от ко-продуцентите на сезона, заедно с  Пол Фейг („Лесна услуга“, „Шаферки“) и Дан Магнанте („Необикновеният плейлист на Зоуи“).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец