Свързани новини

28.05.2020 16:40

Защо се скараха Кейт и Меган?

Видян 3535 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Караницата между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън по време на сватбата на Меган и Хари била заради чифт чорапогащи, твърдят източници на списание Tattler.

 Кейт се разплакала заради Меган."Беше горещ ден и очевидно имаше спор относно това дали шаферките трябва да носят чорапогащници, или не. Кейт, която следвала протокола, мислеше, че трябва. Меган не искаше шаферките да носят чорапогащници", казва запознато лице. От снимките от сватбата се вижда, че шаферките, включително прицеса Шарлот (дъщеря на Кейт и принц Уилям), не носят чорапогащи. Освен това, принцеса Шарлот пробвала роклята си едва няколко седмици преди сватбата и това донесло напрежение за Мидълтън.


Дворецът Кенсингтън предприе крайно необичайната стъпка за публично и официално дистанциране от претенциите в статията на списание Tattler. В изявление се казва: „Тази история съдържа редица неточности и лъжливи грешни представяния, които не бяха пуснати в двореца Кенсингтън преди публикуването.“

Този краен отказ отчасти беше, за да възпрепятства повтарянето на някои от по-причудливите твърдения, но също така подчерта безпокойството на Двореца от това, което той разглежда като несправедливо изследване на живота на двойката и техните мотиви.
И така, какво стана за статията, която ги разстрои толкова много?

Мнозина без съмнение ще се насочат към „tightsgate“ като причина за сблъсъка между Меган и Кейт. Това е свързано с тоалетите, които шаферките трябваше да носят на сватбата на Меган и Хари преди две години.

Профилът на списанието, озаглавен Катрин Велика, цитира неназована приятелка от Кембридж, която твърди, че Кейт искала да следва „протокол“ с шаферките, сред които принцеса Шарлот, която тогава била на три години, носела чорапогащи.

"Имаше инцидент на репетицията на сватбата" каза източникът. „Беше горещ ден и очевидно имаше спор дали шаферките трябва да носят чорапогащи или не. Кейт, следвайки протокола, почувства, че трябва. Меган не беше съгласна с нея. "



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат