19.05.2020 13:32

Звезда от Здрач и приятелката му са открити мъртви

Видян 1383 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Актьорът от „Здрач“ Грегъри Тайри Бойс и неговата приятелка са открити мъртви в дома му в Лас Вегас. 30-годишният актьор и 27-годишната Натали Адеподжу са починали заедно на 13 май, но причината за смъртта им не е оповестена досега от медицинската служба в Лас Вегас.
По-късно семейството на Бойс пусна изявление в TMZ, което гласи: „Ние, като семейство на Грегъри Бойс сме много натъжени от загубата. Той беше баща, син, внук, брат, чичо и приятел. Той беше светлината на целия ни живот и ние сме много натъжени от неговата смърт. Той беше много уважаван и отговорен човек. Винаги поставяше другите на първо място."

Двойката е намерена от братовчед му, съобщава порталът Метро.



TMZ съобщава, че в дома е намерено „прахообразно вещество“, но това не е потвърдено от властите в Лас Вегас.


Бойс беше най-известен с ролята си на Тайлър Кроули в „Здрач“, един от приятелите на Бела Суон (Кристен Стюарт). В емблематична сцена той губи контрол над камиона си на училищния паркинг и почти я смазва, преди Едуард (Робърт Патинсън) да се притече на помощ.



Двойката оставя след себе си 10-годишната дъщеря на Бойс, Алая, и сина на Адеподжу, Еджипт.


В сърцераздирателна публикация от 5 декември Бойс празнува 30-ия си рожден ден със съобщение, в което признава, че „не е мислил, че ще стигне“ до забележителната възраст.


„Не съм мислел, че ще успея да доживея 30 години. През годините като всички останали съм допускал грешки по пътя, но днес е един от тези дни, в които разсъждавам само върху страхотните моменти“, написа той, предаде Нова тв



 



 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и