Свързани новини

25.04.2020 20:04

Лили прати 2-ра ръка цветя на лекарите в Александровската болница, черен лебед я гони, откак отстрани мениджърката си

Видян 6435 пъти | Коментари 9
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Лили Иванова изпрати подарените й цветя за днешния неин рожден ден на лекарите от Алексанровската болница. Подаряването на неща втора ръка се приема най-меко казано за лош вкус сред възпитаните и културните хора. Въпреки това, БНТ например отрази "новината" като невиждан героизъм на певицата. През последните месеци бившата народна артистка на соца - единствена в естрадата при Тодор Живков, няма участия още от преди забраната на концертите от 13 март, тъй като в самото начало на годината се раздели със супер оправната си мениджърка Петя. Според близки на певицата, за благодарност импресариото е получила подарък, който може и да не е втора ръка, поне такива уверения получили от Иванова. След раздялата обаче, Иванова сякаш е под черен лебед - няма участия, а планираните се отлагат по всякакви причини - последно коронавируса. Паметливи историци на кубратската легенда припомнят, че пословичната "щедрост" на певицата е причина при последното си гостуване у нас 10 години по-младата от нея руска примадона Алла Пугачова да не я покани на концерта си, но да качи на сцената Емил Дмитиров. Лили влиза в шоубизнеса като продаваща билетите за концертите му. Навремето Иванова подарява на Пугачова преоценено кожено палто от Търговия на едро в Илиянци. По принцип да се подаряват кожи на руснаци е най-меко казано шокиращо - няма държава с по-голямо богатство от необятната в това отношение, а за нашата можем да кажем, че на практика и в това сме твърде зле.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 болни сме от злоба и завист 26.04.2020 22:31

    Сигурно по простата причина, че една част от списващите тук са болни от злоба към Лили Иванова, та не са могли да се надигнат от болничното си легло и да видят, че хората от АлексанДровска болница бяха дарени с абсолютно еднакви букети. Няма начин, всички изпратени на Лили букети да са абсолютно еднакви.В заключение ще кажа: Пръснете се по шевовете завистници! Вие никога и насън няма да бъдете като Лили! Тя единствена от българските певци беше ПОКАНЕНА да пее в зала "ОЛИМПИЯ" в Париж. Там може да изнесе концерт само този изпълнител, който е ПОКАНЕН от управата на залата.

  • 008 Anonimen 26.04.2020 12:13

    Сигурно заради напредналата си възраст е забравила да се отблагодари и на самоковската даскалица Фандъкова, която и осигури 700 лв доживотна пенсия от парите на столичани, сякаш малко ги обира и по всички възможни начини

  • 007 Anonimen 26.04.2020 11:16

    не е лошо да сменяте вицовете си понякога.

  • 006 Anonimen 26.04.2020 10:51

    Да е жива и здрава, ама на тези години да се мандахерца по минижупи прилича на тотално изперкване

  • 005 AnonimenДо боклуците от безвремието в Булгаристан 26.04.2020 09:34

    Никога, ама никога в бившата страна България няма да се роди по-добра певица от Лили Иванова !!!!! А за песните и пък е безсмислено да говорим !!!

  • 004 смешник и историк 26.04.2020 09:32

    Виждаме, че сред пишещите тук, има такива народопсихолози, които лично са присъствали в провинциалната административна служба при издаването на акта за раждане на Лили Иванова,и знаят абсолютно точно възрастта й и всичко за нея.

  • 003 Anonimen 26.04.2020 08:56

    Като 83 годишна жена Иванова се страхува за здравето си и директно е отпратила цветята та с 1 удар да уцели 2 заека, щедра дарителка била...Провинциализмът дълбоко е засегнал нейния характер и тя си е останала алчна и ненормално пестелива до степен "скръндза"

  • 002 Яворов 26.04.2020 08:51

    "По стъпките ми редом никне жълта злоба, аз семето на зло неволно сея вред;" Тези стихове на Яворов как прилягат за Лили-каквото и да направи Лили,злобата на нищонеправещите нищожества ще я изяде.

  • 001 Anonimen 26.04.2020 08:41

    Ше се пукнете от злоба,бе, джурналисти мисирки.Как една хубава дума не написахте за Лили Иванова за рождения й ден. Въх, ма тя видиш ли, "влязла в шоу бизнеса, кат продаваща билети за концертите на Емил Димитров". Па останала в шоу бизнеса, па са издигнала, пак по тайзи причина според вас. Ма верно сте мисирки!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв