Свързани новини

23.04.2020 10:33

Почит към музеите по Da Vinci през май

Видян 1287 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Почит към нашето наследство: Международен ден на музеите ще се излъчи на 17ти май  – неделя, от 18:30 до 21:00  по Da Vinci. Без значение какво е любимото ви нещо в света, ще го намерите в някой музей. Изкуство, кукли, динозаври, футбол, ракети, картофи, коли - дори има музей на селфита! Представяте ли си! Международният ден на музеите ни напомня, че музеите са важни за това да знаем кои сме ние и откъде сме дошли. Те ни помагат да изследваме собствената си култура и ни дават възможност да надникнем и в други култури без ограничения за време и място. Присъединете се към Михаела в  „Когато порасна“, докато тя се отправя към Кралския музей на Онтарио, за да се срещне с ентомолог.


 


 В „Изследователи: Направи си сам наука“ Стив Спанглър има няколко страхотни експеримента, uкоито показва в епизода „Музейна наука“ и които можете да опитате вкъщи, а също така показва защо идеята да почиствате телефона си е наистина добра. Изкуството в нова светлина можете да видите с  „История на изкуството“, „Изкуство с Мати и Дада“, „Ловци на история“ и „Ужасна история“. От пещерното изкуство до рисуването със слонска тор – в тези предавания има всичко!


 



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.