Свързани новини

22.04.2020 13:22

Гледаме онлайн два от най-успешните бг филми

Видян 1428 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Нашумелите филми „Доза щастие“ и „Диви и щастливи“ вече са достъпни онлайн специално за българите зад граница, които от месеци очакват възможността да им се насладят. Двете продукции могат да бъдат наемани за 48 часа или да бъдат закупени в платформата Neterra.TV+, предлагаща все повече ексклузивно съдържание онлайн в отговор на мерките за социална изолация по целия свят.


Рекордно висок интерес отчетоха родните кинопродукции през изминалата година, но премиерните заглавия в Neterra.TV+ покориха сърцата на публиката и се превърнаха в нейни абсолютни фаворити. Всяко от тях достигна впечатляващите близо 100 хиляди зрители, още преди да успее да осъществи всички планирани турнета в страната и чужбина.


  Дебютният пълнометражен филм на Яна Титова „Доза щастие“ развълнува мнозина със своя искрен поглед към личната история на журналиста Весела Тотева и нейната борба със зависимостта. Неслучайно в края на 2019-а именно лентата, в която талантливата Валентина Каролева изигра главната роля, превъплъщавайки се в своята майка, стана най-популярното заглавие у нас в годишната класация на Google и с това задмина суперпродукции като „Жокера“ и „Аквамен“.


Актьорският състав на филма включва утвърдени имена, сред които Иван Бърнев, Силвия Лулчева, Димитър Николов, Алек Алексиев, Асен Блатечки, Лидия Инджова, Илка Зафирова, Стефан Вълдобрев, Филип Аврамов и други, а операторската работа на Мартин Балкански и саундтракът на филма подчертават различния му стил.  Романтичната екшън-комедия на Мартин Макариев „Диви и щастливи“ спечели публиката с интересната  комбинация от зрелищни екшън сцени и голяма порция хумор. Мащабната продукция, снимана в четири града, проследява шеметното приключение на две най-добри приятелки, породено от редица импулсивни решения, които ги отвеждат извън рамките на закона. Яна Маринова влиза изключително умело в ролята на влюбената и свободомислеща Боряна, а Луиза Григорова-Макариев допълва идеално екранния тандем като нейната спътничка Мила.


Александър Сано е безкомпромисният инспектор Донев, а в хода на приключението се включват още редица любимци на публиката като Явор Бахаров, Дария Симеонова, Калин Врачански, Асен Блатечки, британския актьор Базил Айденбенц и дори Ицо Хазарта.  „За нас е изключително важно да преодоляваме налагащата се дистанция и да предлагаме на българската аудитория най-качественото и актуално съдържание. Затова сме щастливи, че все повече родни заглавия се включват в каталога ни и ще достигнат до своите зрители по целия свят независимо от ситуацията и разстоянието. Публиката е тази, която поддържа киното живо, а в моменти като сегашния то от своя страна зарежда и сплотява чрез неповторимите емоции, които носи“, споделя Мая Калчева, маркетинг директор на Neterra.TV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.