Свързани новини

21.04.2020 11:46

Гледаме маратон от хитови сериали по AMC през май

Видян 2395 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   „През прокълнати земи“ – сезон 3Б стартира от 4-ти май, от 23.00 ч. В последната част на финалния трети сезон на „През прокълнати земи“ има много истории за разказване. Създателите поставиха героите си в много интересни ситуации, които им дават възможност сега да проникнат по-дълбоко в образите и в света на Прокълнатите земи. Постапокалиптичният свят в "През прокълнати земи" става все по-голям и по-голям. Залогът за всички герои става по-висок, а битките - по-кървави и по-луди от всякога.


  Пътуването на Съни към Азра върви към своя край,  а сагата се развива към връхната си точка – една епична битка, която ще сложи край на всички битки. "През прокълнати земи" предлага на своите зрители един богат на митология принос към класическото хонгконгско екшън кино и филмите с бойни изкуства. Това е сериал с ретро-футуристична концепция, който включва азиатски фюжън и стиймпънк, предлага комбинацията от източни бойни изкуства и динамичните футуристични елементи, стари и класически стилове, добре преплетени с футуристична технология. В ролите: Дениъл Ву, Ник Фрост, Емили Бийчъм, Арамис Найт, Орла Брейди, Али Йоанидис, Лорен Тусен, Шърман Огъстъс, Бабу Сисей, Ела-Рей Смит и Люис Тан. Трети сезон на сериала „Хора“ тръгва по AMC от 11-ти май, от 23.00 ч. В ролите ще гледаме актьорите  Джема Чан, Катрин Пъркинсон,  Том Гудман-Хил, Айвън Джеремайя. Сериалът представя един вълнуващ поглед върху технологичната еволюция и нейното въздействие върху обществото. Актуален и релевантен, сезон 3 се разгръща в мащаб, по-голям от досегашните. Действието се развива в една паралелна действителност и изследва това, което се случва, когато границите между хората и машините се размиват.


   Една година след първите проблясъци на съзнателността, силно разредената и потискана популация на синтовете се бори да оцелее в свят, който ги мрази и се бои от тях. В разединената Великобритания синтовете и хората се мъчат да сключат един нелесен мир, но, когато в обществото на синтовете започват да се появяват пукнатини, надеждите за стабилност са поставени под заплаха. На фона на политически хаос, етичните проблеми на пробуждането на новия вид изпъкват на преден план в един вълнуващ многопластов сюжет. Докато семейството на синтовете, включващо Майа (Чан), Ниска (Берингтън) и Макс (Джеремайя), продължава да се бори за правото си на оцеляване, Джо (Гудман-Хил), Лора (Паркинсън) и децата им Мати (Луси Карлес), Тоби (Тео Стивънсън) и Софи (Пикси Дейвис) се опитват да преодолеят катаклизмите от последния сезон. Сериалът „Хора“ се базира на отличената с награди шведска научно-фантастична драма “Real Humans”, създадена от Ларс Лундстрьом. Любителите на заплетените истории ги очаква маратон и с сериала „Нощният мениджър“ , който стартира в ефира от 18-ти май, от 23.00 ч.


 Съвременната интерпретация на шпионския роман на Джон льо Каре „Нощният мениджър“ (“The Night Manager”) проследява съдбата на бившия британски войник Джонатан Пайн (Том Хидълстън), вербуван от агента на разузнаването Анджела Бър (Оливия Колман) със задачата да се внедри в близкото обкръжение на международния бизнесмен Ричард Онслоу Роупър (Хю Лори), за да разбие обслужвания от него престъпен съюз между хора от разузнаването и тайната търговия с оръжие.  За да проникне в сърцето на огромната империя на Роупър, Пайн трябва да устои на разпита на мнителния си продажен началник майор Коркоран (Том Холандер) и на съблазните на красивата си приятелка Джед (Елизабет Дебицки).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

телец

Денят обещава стабилност и продуктивност

Денят обещава стабилност и продуктивност, ако