Свързани новини

16.04.2020 13:31

Внучката на Чарли Чаплин - в Шоуто на Николаос Цитиридис

Видян 1669 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Внучката на великия Чари Чаплин и правнучка на Нобеловия лауреат Юджийн О'Нийл - Кийра Чаплин ще бъде специален гост в “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер по bTV. Поводът за това е рожденият ден на легендарния актьор, комик и режисьор, който е днес, 16 април. Навършват се 131 години от рождението на Чарли Чаплин. Актриса, модел, бизнесдама и благодетел – Кийра Чаплин ще се включи в шоуто от дома си в Женева, където като всички нас прекарва дните в изолация. Изключително чаровна, красива и талантлива, тя ще разкаже за  творческите си проекти и особено за благотворителната дейност, която е сред основните й дейности. За зрителите на bTV тя ще сподели и за училището в Сиера Леоне, където над 80% от населението е неграмотно и за което тя се грижи. В разговора ще стане дума и за престижните отличия с името на легендарния “Чарли Чаплин” и известните личности и великолепни актьори, които са ги получавали през годините. Сред тях са Алфред Хичкок, Лорънс Оливие, Елизабет Тейлър, Джеймс Стюарт Мерил Стрийп, Барбара Стрейзyнд и други.

 


В “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер ще “кацне” и магнетичната Мария Силвестър, която заедно с водещия ще премине в “друго измерение”, за да осъществят заедно мечтата й да бъде космонавт.


 


А в дните преди Великден, “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще се включи в благотворителна кауза, в която пекарна ще направи и дари повече от 100 козунака на лекарите от Александровкса болница, които са на първа линия в борбата срещу COVID-19.


 


“Шоуто на Николаос Цитиридис” е с начало 22.00 часа, тази вечер по bTV >>


 


 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци