Свързани новини

31.03.2020 10:23

Фики с истински рок и поредна победа в Като две капки вода

Видян 2361 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Смисълът на тази песен кореспондира с времето, в което живеем. Нека бъдем по-добри хора и да не се предаваме“, беше обръщението на Фики, който спечели победата и овациите като Джеймс Хетфийлд от рок гигантите Metallica.


Летящ старт на шоуто през изминалата вечер постави Тото с образа на Александър Сано от култовите Братя Мангасарян. „Мисля, че беше гениален! Това всъщност е парче на Тото, което ние изпълняваме през последните 15 години“, пошегува се самият Сано, който се включи онлайн, облечен в неподражаемия стил на групата. DARA разтърси сцената като рок легендата Аксел Роуз, а JJ обу високите токчета за образа на тийн идола Ариана Гранде.


Пред истинско предизвикателство се изправи Маги Джанаварова с образа на Монсерат Кабайе. „Днес тази залата трябваше да е пълна и да чуе това уникално изпълнение!“, заяви развълнуван Фънки след въздействащото оперно изпълнение. В ролята на поразяващата уста от Калифорния – Scatman, влезе актьорът Димитър Маринов, показвайки че култовата песен може да прозвучи автентично на живо. „Това, което направи днес тук, е повечето от всичко, което бих очаквал!“, заяви продуцентът на шоуто Маги Халваджиян. „Обичам рок музиката – слушам Metallica и Motorhead, но признавам, че преобразяването в този мъжки образ не е лесна задача“, сподели Луна, която получи поздравления за образа на вокала на шведската банда Europe - Джоуи Темпест.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева