Свързани новини

27.03.2020 10:30

Димитър Маринов подготвя нова актьорска Академия

Видян 1227 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Надявам се да можем да проведем Академията през месец май, работим в тази посока“, разкри Маринов пред фенове, като допълни, че предвид обстановката в страната е рано да се закове конкретна дата за провеждането на уроците.

 „Бих могъл да демонстрирам и те да експериментират с похватите и процеса, по който се работи в Холивуд. Но най-важното е, че може да се постави начало на културно-професионален обмен на двете школи“, коментира пред „Монитор“ Маринов в навечерието на първата си Академия у нас, която стартира в края на ноември миналата година.

Екранният виолончелист Олег от „Зелената книга“ е категоричен, че един от най-важните съвети, които е дал на студентите от първата си школа, е, че за да си добър актьор, трябва да си добър човек.

Междувременно преди ден Маринов призна, че няма да се вслуша в призива на американското правителство да се прибере в Щатите. Въпреки осъзнаването, че мярката е продиктувана от желанието на властите да се погрижат за своите граждани, актьорът реши да остане у нас, да продължи с превъплъщенията си в „Капките“ и да работи върху Академията. „Аз имам мисия тук“, категоричен бе Маринов. За това да остане у нас той е получил подкрепата на съпругата си. Нещо повече, актьорът е започнал и процедура, с която и двамата му синове да получат българско гражданство, предава Монитор.


 


Снимка: Nova



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на