Свързани новини

26.03.2020 15:01

Принц Чарлз се чувства добре

Видян 1976 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки ситуацията, станала известна като "Мегзит", по традиция британското кралско семейство е сплотено. Сега обаче нещата стоят по малко по-различен начин, предвид положителните резултати на принц Чарлз от тестовете за COVID-19. В момента останалите членове на аристократичната фамилия спазват дистанция от най-големия син на кралица Елизабет Втора.

В сряда следобед стана ясно, че 71-годишният престолонаследник е дал положителна проба за новия коронавирус, след като няколко дни преди това е имал леки симптоми. Въпреки контакта си с него, съпругата му - херцогинята на Корнуол Камила Паркър, засега остава вън от опасност. Нейните изследвания са дали отрицателен резултат.

В официалното изявление, направено от Кларънс Хаус, се посочва, че принцът "се чувства добре и последните дни работи от вкъщи".

След това възникнаха въпроси защо въобще е бил подложен на изследването. На сайта на Шотландската здравна каса е публикувано указание, според което повечето пациенти със симптоми на коронавируса трябва да си стоят у дома и няма да бъдат подложени на тест, освен ако не страдат от сериозно заболяване, което изисква настаняване в болница.

На въпрос защо принц Чарлз е бил изследван, заместник-министърът на здравеопазването Едуард Аргар отвърна, че симптомите и състоянието му са отговаряли на критериите за подлагане на тест, предава БТА.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв