Свързани новини

20.03.2020 15:03

Уилям и Кейт сами ще обучават децата си

Видян 1347 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като стана ясно, че херцозите на Съсекс са се завърнали в Канада и са под карантина заради коронавируса, стана ясно, че във Великобритания децата на принц Уилям и Кейт са продължили образованието си в домашна среда.

6-годишният принц Джордж и 4-годишната принцеса Шарлот посещават учебната година в престижното лондонско училищеThomas’s Battersea, но ръководството му помоли всички родители да забранят на децата си да влизат в класната стая и да продължат обучението си в домашна среда, заради пандемията от коронавируса.

Вече програмата е онлайн, но училището ще остане отворено, ако някой родител не може да гледа детето си у дома. По думите на източник, близък до кралското семейство, Уилям и Кейт следват заръките на Thomas’s Battersea и сами се занимават с обучението на децата.

Всички мерки за борба с коронавируса са предприети и от останалите членове на фамилията. Кралица Елизабет Втора е отменила отбелязването на ежегодните пролетни мероприятия, принц Чарлз и неговата съпруга Камила също се отказаха от ангажиментите си, като сред тях бяха планирани пътешествия из европейски страни. Принцеса Беатрис отложи сватбата си, предава Tialoto.bg.


 


Снимка: Getty Images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни