Свързани новини

18.03.2020 09:47

Ралица Паскалева напуска Откраднат живот

Видян 1433 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Актрисата Ралица Паскалева се сбогува с героинята си в Откраднат живот. Новината потвърди и самата звезда. „Може да има и изненади в бъдеще, но кой знае. Засега Галя пътува към новия си живот. Може зрителите някога пак да я видят, а може и да остане просто голяма част от историята на болницата“, написа Паскалева в отговор на запитване на фен в социалните мрежи. В Откраднат живот тя влезе в ролята на д-р Галя Стилянова. Ралица Паскалева е част от семейството на медицинската сага още от първия сезон. В последния излъчен епизод д-р Стилянова напусна болница Света Анастасия, за да се върне в Свети Кирил, а в причина за решението й се превърнаха обтегнатите отношения с доскорошния й съпруг доц. Захариев (Емил Марков).

 


Снимка: NOVA




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 18.03.2020 11:48

    беше много гадна в отношението си към д-р Захариев,нали ТЯ беше първата ,изневерила му,а после стана и нагла...,да си върви.....на майната

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец