Свързани новини

11.03.2020 11:32

Агилера ще изпълни темата на новия хит на Дисни

Видян 1110 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На мултиплатинената изпълнителка Кристина Агилера е поверена задачата да изпълни темата на новия хит на „Дисни“ – игралната версия на класическата анимация „Мулан“, която тръгва по кината на 27 март.

Основаната песен в лентата се казва “Loyal Brave True” и заедно с новата версия на “Reflection” озвучава лентата. Двете песни звучат, както във филма, така и в саундтрака към него, композиран и дирижиран от един от най-известните създатели на филмова музика Хари Грегсън-Уилямс. Дискът с всички песни от „Мулан“ ще е по магазините в деня на кино премиерата.

Автори на “Loyal Brave True” са Джейми Харман, Хари Грегсън-Уилиамс, Роси Голан и Били Крабтри, а музикален продуцент на проекта е Джейми Харман.

“Кристина е един от най-великите гласове на всички времена. Оригиналното й изпълнение на песента ‘Reflection’ от анимираната версия на филма, когато тя е само на 16 г. и все още неизвестна, заема своето заслужено място в историята на световната музика и е основополагащо за несравнимата й кариера, която идва не след дълго“, казва президентът на “Музика & Саундтраци” в „Уолт дисни Студиос“, Митчъл Лейб. Самата Агилера разказва че анимацията на „Мулан“ и песента „Reflection“ съвпадат с първата й звукозаписна сделка в живота. Оригиналът на „Reflection“ е от 1998 г. и е написан от Дейвид Зипел и Матю Уайлдър.

Ще бъдат направени и две нови музикални видеа към двете заглавни песни, изпълнявани от Кристина. Те ще бъдат режисирани от самия режисьор на лентата Ники Каро и ще излязат до края на месеца, предава Монитор.


 


Снимка: Disney



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци