Свързани новини

09.03.2020 11:54

Михаела Филева блокира Иван Лечев в битка за рок музикант

Видян 2181 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трети блок бутон бе използван в битката между треньорите, по-малко от месец след старта на най-гледаното музикално риалити. В кастингите на тъмно в неделя вечер Михаела Филева изненадващо отне на Иван Лечев възможността да прибави още един рок талант към отбора си.


 


43-годишния Георги Шопов от Варна предизвика буря от положителни емоции в журито и публиката с драматична лична история от детството си и за малко да получи четири обърнати стола. Най-добрият пеещ художник се качи на сцената на шоуто с желанието да даде пример за сила и борбеност на дъщеря си, както и с надеждата да бъде избран да продължи състезанието в отбора на Лечев. Чувайки категоричното му рок изпълнение, Михаела реши да го спаси от конкуренцията на рок музиканти в отбора на колегата си. За тази цел тя натисна блок бутона и стола на Иван Лечев остана неподвижен. На принципа двама се карат – трети печели, изпълнителят от пиано барове предпочете Графа.


 


С това поредно силно попълнение в тима си, миналогодишният носител на титлата в шоуто вече може да се похвали с най-разнообразните участници. Графа запълни пет от местата за таланти в отбора си, подобно на колежката си Михаела Филева, при която са най-младите и емоционални поп-изпълнители. Камелия вече спечели доверието на три от най-силните женски гласове, а при Иван Лечев, очаквано, са изявените рок таланти.   


  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Кърмит Джинджифилооглу 10.03.2020 05:56

    Каква страхотно яка и невероятна новина !!!!! Мишето дето може да налапа вафла от към широката и част на екс,толкова е надарена с уста милата, е разкатала фамилийката на Йован Лечков,като стратегически го е блокиргала да не може да изберга мега рок дзвездата Джордж Шопа от бившия Одесос .Цял свят говори само за това страхотно,невероятно суперски яко събитие.Дори Президента Тръмп и Мелания са си прекъснали вечерята за да изгледат "Западащ регион Ръ.Бъ. търси таланти".А Роналдо си е прекъснал следобедния масаж,за да изгледа същото предаване.Но както по бТВ,НОВА И БНТ казват :"Най-важното е да се забавляваме,нищо че няма ни държава ,ни ляб ни пасти за единьйе ".....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец