Свързани новини

09.03.2020 09:44

Обмислят алтернативи за провеждането на Евровизия

Видян 1088 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Алтернативни варианти за провеждането на песенния конкурс Евровизия се разглеждат в момента от нидерландските организатори на събитието.

"Коронавирусът е засечен в Нидерландия. Като международно събитие, което посреща гости от цял свят, ние следим внимателно развитието на вируса", коментират от зала Ahoy, където към момента се предвижда да се проведе Евровизия през месец май.

Обществената телевизия NPO обяви в края на седмицата, че ще вземе предвид съветите на здравните органи относно това каква форма ще придобие песенния конкурс в Ротердам. Засега успокояват обаче, че е прекалено рано да се взимат крайни решения относно различните сценарии, при които може да се проведе Евровизия. „Всичко зависи от развитието на вируса в идващия период“, коментират от NPO, които застават начело на организацията на конкурса заедно с Европейския съюз за радио и телевизия, предава Монитор .

Около 65 хиляди души се очаква да посетят Ротердам за Евровизия в рамките на трите дни, в които събитието ще се проведе. Първият полуфинал ще се състои на 12 май. Два дни по-късно е вторият полуфинал, където своята песен Tears Getting Sober ще представи и българският представител – Виктория Георгиева. На 16 май ще се проведе финалът на Евровизия 2020.


 


Снимка: Brussels Times



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв