Свързани новини

09.04.2009 17:47

Тежки македонски сълзи и бой в Мюзик Айдъл

Видян 3425 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 2.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дарко Илиевски отпадна от Мusic Idol по време на драматични елиминации снощи. В първата част на шоуто зрителите на bTV предпочетоха да оставят Вики Димитрова и Русина Катърджиева в музикалната надпревара и така изправиха Преслава Мръвкова и Дарко един срещу друг във "Война на гласовете". Малко преди да излязат на сцената двамата финалисти получиха медицинска помощ заради гърлени възпаления, получени от тежките репетиции. Въпреки проблемите двамата се справиха блестящо, представяйки хитове на Джеймс Браун, Анастейша, Майкъл Джексън и Шер. За да подкрепят Илиевски в зaлата на Music Idol се бяха събрали огромна група македонски фенове, които изпратиха своя любимец с бурни аплодисменти. Дарко пя за публиката дълго след края на шоуто в ефир, като с изпълненията си успя да разплаче всичките си конкуренти, като дори забавните Марин и Мустафа се просълзиха при излизането на финалиста от залата.


Малко преди това зрителите видяха поредния скандал между двамата, в който се стигна дори до прилагане на хватки от "карате". В крайна сметка всичко приключи с примирие между двамата и с поредната доза прогнози, в които Марин се оказа прав, предричайки отпадането на Дарко.


Преди края на елиминациите Дони обяви следващата задача на талантите. Те ще трябва да представят по едно поп-фолк парче от всички балкански страни. Специален гост на шоуто снощи беше фолк дивата Десислава, която откри живото предаване с новото си парче - "My pleasure, my pain"



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева