Свързани новини

24.02.2020 11:20

1 223 000 зрители избраха Гласът на България

Видян 1725 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 1.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       С феноменални изпълнения, първи блок бутон и ожесточена конкуренция между Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев започна седмият сезон на „Гласът на България“ по bTV в неделя вечер.


По данни на ГАРБ 1 223 000 зрители (All, 4+) са гледали първия епизод на най-успешното музикално риалити у нас, което през този сезон представя „новата вълна“ от млади таланти. В неделя вечер 35,1% от зрителите на възраст между 18 и 49 години и 36,8% от младите пред тв екраните (18-34 г.) категорично предпочетоха да проследят изключителните изпълнения и емоционалната битка между треньорите. 


 


Красивата 17-годишна Йоана Сашова от Кюстендил разчувства треньорите с класиката на Нина Симон „Feeling Good“, а след това и разплака Камелия с феноменална интерпретация на хита на Преслава „Не идвай“, акомпанирайки си на китара. Момичето от ромски произход спечели възторга на журито и публиката и за часове се превърна в любимка на зрителите в социалните мрежи. Изпълненията й на сцената на „Гласът на България“ са гледани над 120 хиляди пъти в официалния канал на шоуто в Youtube.


 


Тази година феновете на „Гласът на България“ ще могат да следят всичко случващо се в бекстейджа на шоуто, благодарение на новия V-Reporter Александра Петканова, която ще подготвя ексклузивното видео съдържание в рубриката „Гласът зад кадър“ в сайта http://glasat.btv.bg и във Facebook страницата на предаването. В първи епизод от поредицата, феновете ще разберат каква е била реакцията на Графа в бекстейджа, за това че е бил блокиран от Камелия, както и какви са първите емоции на участниците, които продължиха напред в надпреварата.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни