01/03

Свързани новини

21.02.2020 11:02

Модна въртележка с колекцията на Gucci

Видян 1084 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За представянето на колекцията си за сезона есен/зима 2020 - 2021 г. модна къща "Gucci" показа кулисите на дефилетата си, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от Dir.bg.

Гримьорки и коафьори се грижат за външния вид на седнали пред огледала манекенки по пеньоари. Творческият директор на модната къща Алесандро Микеле също са появи за малко там.

"Не става дума за шоу, а за работата ни, която сякаш представя атракционен парк на модата, но всъщност разкрива свещен ритуал, който всички ние извършваме всеки нов сезон", поясни дизайнерът.

От другата страна на кулисите върху кръгъл подиум на фона на музика от "Болеро" на Равел манекенки се обличат подпомогнати от асистент дизайнери. След като са се облекли, те застават неподвижно върху подиума, който се завърта като въртележка.

В колекцията преобладават ярките цветове. Вниманието привлякоха облекла, вдъхновени от модата през 70-те години на миналия век, раирани моряшки блузи, рокли от тюл с волани, напомнящи кабаретни тоалети. Показани бяха също костюми, включващи сака в комбинация с клош панталони.

"Алесандро винаги е изтъквал работата на екипа си и се е увличал по екстравагантното. Всичко се върши не само от един човек. Микеле се отнася с огромно уважение към асистентите си", каза френската актриса Лу Дойон.




Снимки: Getty Images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични