01/02

Свързани новини

20.02.2020 11:07

Венета Райкова горда с 1-та книга на сина си

Видян 1336 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Венета Райкова определено има с какво да се гордее, след като 11-годишният син на водещата и Тихомир Георгиев написа и представи за първи път пред публика книгата си "Джордж и вълшебните камъни".

Официалното представяне на литературното произведение бе точно на рождения ден на Патрик, който навърши 11 години на 18 февруари. В клуб "Перото" се бе събрала отбрана публика, а малкият писател раздаде и първите си автографи, предава Dir.bg.

За този скъп момент от живота на сина си и от нейния, разбира се, гордата майка сподели следното:

"Патрик ме победи! На моите премиери не са идвали толкова много и толкова усмихнати гости! Благодаря на всички негови приятели, съученици, наши съседи, роднини, колеги, които снощи превърнаха премиерата на "Джордж и вълшебните камъни" в най-хубавата и посещавана премиера на годината! Благодарим и на издателство "Егмонт" за всичко!"

На рождение ден на сина си Венета Райкова сподели още няколко снимки в своя Инстаграм профил. Една бе от празничния обяд с рожденика.

Патрик се снима и в компанията на друг известен рожденик на 18 февруари - Маги Халваджиян. Димитър Рачков, който също е на фотоса, няма рожден ден на тази дата, но и на него Венета Райкова е пожелала да е "жив и здрав".


 


Снимки: Instagram



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния