Свързани новини

17.02.2020 14:02

Кейт не иска четвърто дете

Видян 1033 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки че британското общество намеква, че иска херцозите на Кеймбридж да се сдобият с четвърти наследник, Кейт Мидълтън призна, че не иска отново да изпита трудностите на бременността.

38-годишната съпруга на принц Уилям сподели личния си опит около трите бременности в подкаста „Щастлива мама, щастливо бебе“, воден от писателката Джована Флетчър. Херцогинята призна, че страдала от тежка форма на сутрешно гадене.



„Не бях най-щастливата бременна жена“ – откровено разказала тя – Мъчеше ме постоянната силна миризма и сутрешното гадене. Бях наистина болна, не ядях това, което трябваше. Но все пак тялото ми беше в състояние да даде всичко необходимо за израстване на новия живот. Именно чрез токсикозата наистина осъзнах силата на ума над тялото, защото наистина трябваше да опитам всичко, за да се преборя.“



Кейт Мидълтън реши да използва хипнозата или самохипнозата, която позволява на тялото да се отпусне по време и преди раждането.

„Няма да кажа, че Уилям стоя до мен и ме вдъхновяваше. Той не беше на раждането и аз не го попитах защо – продължи херцогинята. – Хипнозата при раждането е това, което исках да направя за себе си. Медитация, дълбоко дишане – това са много силни практики, които в крайна сметка ми помогнаха да контролирам всичко по време на самия процес.“

Кейт Мидълтън разказа също, че заобичала момента на раждането на бебето, защото това означавало край на 9-месечните мъчения.

„Понякога изпитвах чувство на майчинска вина и се опитвах да се боря с нея – признава още Кейт – Тези майки, които казват, че не преживяват подобно нещо, просто лъжат.“ Освен това чувствам огромна отговорност. За няколко години натрупах много опит и много неща бих направила по-различно сега – това се отнася и за образованието и раждането. Емоционалното състояние на майката се отразява на детето. По време на третата бременност осъзнах това много по-добре, отколкото през първите две.“

Преди дни стана ясно, че херцозите на Кеймбридж ще си вземат кратка почивка от кралските задължения, за да бъдат повече време с децата си и планират да са заедно по време на училищните им ваканции.

Кейт и Уилям имат три деца.През 2013 г. херцогинята роди принц Джордж, през 2015 г. – принцеса Шарлот, а през 2018 г. се роди принц Луи.


 


 
Източник: Monitor



Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат