Свързани новини

07.02.2020 12:55

Джей Ло и Алекс Родригес ще се венчаят лятото! Канят бившите си

Видян 1784 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малко хора могат да се похвалят, че са в добри отношения с бившите си половинки. По неписано правило, когато краят на една връзка настъпи, двете страни предпочитат да прекъснат всякакъв контакт и да оставят миналото зад гърба си, без да се обръщат назад. Не такъв обаче е случаят на Дженифър Лопес и Алекс Родригес, които не само се разбират с някогашните си партньори, но дори мислят да ги поканят на предстоящата им сватба.

След всички наградни церемонии, на които присъства от началото на годината, и грандиозното шоу, което изнесе съвместно с Шакира през полувремето на първенството по американски футбол "Superbowl", сега латино дивата има достатъчно време да се концентрира върху организацията на големия ден, в който официално ще се врече в любов на бейзболиста. А той наближава, пише Dir.bg.

"Дженифър и Алекс планират да се венчаят през лятото и вече нямат търпение да го сторят. Те се обичат, неразделни са и правят всичко заедно - практически вече са женени, но се вълнуват от факта, че ще узаконят връзката си. Нещо повече, ще поканят бившите си", издава източник на "Entertainment Tonight".

Лопес има деца-близнаци от певеца Марк Антъни - 11-годишните Макс и Ема. Двамата изпълнители се ожениха през 2004 г. и финализираха развода си десетилетие по-късно, през 2014 г.

От 2002 г. до 2008 г. Родригес беше женен за Синтия Скъртис. Те са родители на Наташа (15 г.) и Ела (11 г). Момичетата прекарват много време с баща си и настоящата му годеница, като редовно се появяват на снимките в официалните профили на Дженифър и Алекс в социалната мрежа.

Все още няма повече подробности за сватбата, но източникът на американската медия споменава, че няма да бъде пищно събитие, както очакват всички.

"Сватбата ще бъде великолепна, но няма да бъде огромна. Двойката иска това да е забавно тържество - почит на любовта им един към друг, в обкръжението на техните семейства и най-близки приятели. И четирите им деца ще имат важна роля в церемонията", допълва той.


 


Снимка: Скрийншот Elle



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат