01/03

Свързани новини

05.02.2020 14:57

Дете към Кейт: Не изглеждаш като принцеса

Видян 2665 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Благодарение на безпогрешния си усет за стил, Кейт Мидълтън се е превърнала в истинска модна икона в Обединеното кралство. Като част от кралското семейство, всеки път, когато херцогинята на Кеймбридж има официална проява, гардеробът ѝ се гледа "под лупа" от модните критици.


 


Рядко са случаите обаче, в които съпругата на принц Уилям не получава висока оценка за избора си на тоалет. Повечето пъти всички остават очаровани от облеклото ѝ, точно като вчера, когато тя демонстрира перфектна визия, напълно подходяща за предстоящия Ден на влюбените.


 


Вторник през деня двамата аристократи се отправиха към курортния град Мъмбълс, разположен на южния бряг на Уелс, който през 2018 г. бе обявен за едно от най-добрите места за живеене във Великобритания. Там те се срещнаха с екипажа и доброволците от местната спасителна служба и наблюдаваха подготовката им за работа.


 


За посещението Мидълтън се бе спряла на елегантно тъмносиньо палто с двуредово закопчаване и златисти копчета на марката "Hobbs", а на шията си носеше закачлив червен шал на бели сърца с етикет "Beulah London", който бе чудесна препратка към наближаващия Свети Валентин.


 


Под връхната дреха бе облякла семпла, но стилна рокля с дълги ръкави на "Zara", която бе прибрала в талията с черен колан, цветово кореспондиращ с високите ѝ велурени ботуши. С избора си на дреха от испанския бранд, подобно на кралица Летисия, Кейт показа, че не е задължително да залага единствено на скъпи модни къщи, за да изглежда добре. Външният ѝ вид се допълваше от кожена чанта-клъч в червено и нежни златни обеци тип "халки".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се