Свързани новини

05.02.2020 09:52

В кръг се състезава на FEST в Сърбия

Видян 1001 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Филмът „В кръг“ на режисьора Стефан Командарев влиза в състезателната програма на кинофорума FEST в Белград. 48-ото издание на международния фестивал ще се проведе ще се проведе от 28 февруари до 8 март под слогана „Колекционери на емоции“.


 


Нашето предложение „В кръг“, което е копродукция на България, Сърбия и Франция ще има премиера на 5 март, предава Монитор.


 


В основната програма се състезават още 19 филма от Сърбия, Франция, САЩ, Иран, Италия, Гърция, Словения, Бразилия, Чехия, Северна Македония, Судан, Суадитска Арабия, Хърватска, Дания и Колумбия.


 


Те ще бъдат оценявани от петчленно международно жури в състав: словенския актьор Себастиан Каваз, сръбската актриса Наташа Нинкович, хърватската режисьорка Дана Будисавлевич, немският актьор Клеменс Шик (познат от филмите „Казино Роял“ и „Критична точка“) и сръбският филмов режисьор Никола Лука.


 


Журито ще определи наградите в следните категории: най-добър филм, най-добър режисьор, най-добър сценарий, най-добра мъжка роля, най-добра женска роля и най-добър дебют.


 


Голямата звезда на кинофорума тази година ще e холивудският актьор Джон Малкович, който ще присъства на закриването на FEST и ще изнесе музикално-сценичния си пърформанс Music Critic. Спектакълът ще бъде съпътстван от музиката на цигуларя и композитор Алексей Игудесман, който е известен с необичайните си аранжименти и изпълнения на творби от Моцарт, Бетовен и Шопен. На специална церемония Малкович ще получи и наградата Beogradski pobednik за цялостен принос към филмовото изкуство.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния