01/02

Свързани новини

31.01.2020 11:35

Светлана Гущерова без грим

Видян 2430 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преди дни красивата Никол Станкулова въстана срещу тенденцията сред потребителите на социалните мрежи да качват свои безупречни снимки, поддържайки илюзията, че не са просто хора, а истински "интернет божества", които нямат и един недостатък.

Тогава синоптичката изрази мнението си, че човек трябва да залага на естествената си красота, макар и с малките несъвършенства, които по принцип се опитва да прикрие с грим или програми за обработка на изображения. Тя отправи предизвикателство към всички дами в интернет пространството, включително и популярните, да качат свои фотографии без макиаж или допълнителни филтри.

Без притеснение самата тя даде пример, споделяйки свои селфита в абсолютно натурален вид. Нейната провокация не само се разпространи светкавично във всички платформи, но и срещна масово одобрение. Вследствие, в рамките само на 3 дни, безброй момичета се присъединиха към своеобразното движение "#качиснимкабезгрим".

Предизвикателството прие и Светлана Гущерова, която е от жените, държащи на добрия външен вид. Като история в своя личен Инстаграм акаунт тя качи снимка, на която няма и следа от червило, очна линия, спирала и т.н.

"Ето го резултатът, когато изтрия грима. Дори и без него не се разделям с усмивката си, защото тя е най-добрият грим, който едно момиче може да носи! Харесвам се и в своята кожа!", гласи посланието към публикацията ѝ.


Никол Станкулова отговори на плеймейтката с благодарност, предава Dir.bg.


 


Снимка: Facebook



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата